El Llagostera ha engegat una campanya per portar gent al camp Municipal aquest proper diumenge al migdia, coincidint amb el transcendental partit contra l'Atlètic Balears. Hi ha, poca broma, mitja permanència a Segona B en joc i per aquest motiu el club blaugrana ha decidit regalar dues entrades a cada abonat perquè puguin portar convidats a l'estadi. A més el Balears tampoc estarà sol: s'espera la presència d'un centenar de seguidors visitants gràcies a una campanya promoguda pels jugadors i el club que finança part de l'expedició.

La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, explica que «les entrades gratuïtes es podran recollir a la taquilla el mateix dia del partit» i espera que aquest diumenge el camp Municipal presenti la millor entrada de la temporada per empènyer l'equip d'Òscar Álvarez cap a la victòria. L'assistència mitjana de públic a Llagostera aquest curs s'ha situat al voltant dels 300 o 400 espectadors.

Tarragó admet que el partit pot ser vist «com una final» però destaca que «des d'ara fins a final de temporada tots ho seran, perquè ens hi estem jugant molt». A pesar de la complicada situació dels blaugranes a la lliga (en zona de descens a falta de 4 jornades, a un punt de la promoció i a dos de la permanència), la presidenta es mostra «confiada» en la salvació. «Estic tranquil·la, espero que la gent i l'equip responguin i que fem un pas endavant cap a la permanència», va subratllar ahir la dirigent del Llagostera.