Després de la pugna entre Navata i Cabanes, han hagut de passar 28 jornades perquè el Portbou també digui la seva i des de diumenge passat és el nou líder del grup 30 de Quarta Catalana. Quan queden només sis partits per acabar els de Jose García van culminar la destacada línia ascendent que porten des del novembre, quan van fitxar Roger Torquemada. Els portbouencs han guanyat 17 dels últims 18 partits i el cap de setmana passat van vèncer el Lladó (3-1), amb una remuntada en el tram final, i el divendres a Cadaqués (2-6) en un duel endarrerit.

Ara, els fronterers són els nous líders amb un punt de coixí respecte al Navata, a qui rebrà el pròxim 13 de maig en el què molt probablement decidirà el títol de campió i l’accés a la Copa Catalunya amateur.

L’Espolla espera el seu moment

Els navatencs han perdut el lideratge, però segueixen en places d’ascens directe després de salvar un punt en el camp del Cabanes (1-1), rival directe per pujar. Xavi Molas va situar el 0-1 en el minut 62 i poc després Isma Chaabouchi establia la igualada definitiva per a un conjunt navatenc que va fer debutar el polivalent Farouk Lekhal, procedent del Vila-sacra. En tercera posició, i sense fer soroll, se situa l’Espolla, que va superar el Siurana (2-1) i té l’ascens a set punts, però un partit pendent.