El retorn del Base Roses a Segona Catalana només un any després és qüestió de setmanes. La ratxa triomfal que porta el conjunt de Jose Santos invita a l’optimisme, ja que a Vilanova de la Muga, dissabte passat contra el Vila-sacra (0-6), va encadenar la 17a victòria consecutiva. A Segona puja el campió -ara té vuit punts de coixí respecte al Bisbalenc- i el millor segon dels tres grups gironins de Tercera i, amb aquesta segona condició, és probable que sumant set punts en les sis jornades que quedin n’hi hagi prou perquè el Base Roses celebri l’ascens. Una punxada del Santa Pau, del grup 17, acceleraria encara més la fita.

El Vilamalla fitxa Nando Jiménez i s’escapa del descens a Monells

El Vilamalla de Narcís Barquero va obtenir un triomf balsàmic a Monells (2-4) per escapar-se del descens

-se n’allunya a quatre punts-, en el dia que debutava el migcampista Nando Jiménez, fitxat del Marca de l’Ham i amb passat a l’Agullana.

El Vila-sacra deixa marxar Farouk Lekhal al Cabanes

El Vila-sacra, que s’ha desplaçat fins a Vilanova de la Muga perquè en el seu camp estan replantant la gespa natural, va cedir davant el líder, en un partit on ja no hi era Farouk Lehkal, exjugador del Garriguella que ha fitxat pel Cabanes, de Quarta Catalana.

El Cistella té dos partits pendents amb l’Agullana i el Sant Pere

La pluja va obligar a suspendre el partit Cistella-Agullana, de dissabte passat. D’aquesta manera, els cistellencs tenen dos partits per recuperar; l’altre és amb el Sant Pere Pescador que jugaran l’1 de maig vinent.