El Reial Madrid s'enfrontarà al Bayern de Munic a la semifinals de la Lliga de Campions, en el que serà una nova batalla entre dos dels equips més guardonats d'Europa, mentre que el Liverpool s'enfrontarà al Roma, segons va deparar ahir el sorteig celebrat a Nyon. D'aquesta manera, el conjunt madridista, actual campió, i el bavarès, l'únic que aspira al triplet a Europa, reeditaran el polèmic encreuament de quarts de l'any passat, repetint també l'ordre dels duels, amb la tornada al Santiago Bernabéu dimarts 1 de maig. L'anada serà a l'Allianz Arena el dimecres 25 d'abril.

El conjunt de Zinedine Zidane i el de Jupp Heynckes reviuran un dels clàssics del futbol continental, que curiosament mai s'ha vist en una final, i serà la dotzena eliminatòria que tots dos disputin, amb les dues últimes caient del costat blanc: les semifinals de 2013-2014, per un global de 0-5 (1-0 i 0-4), i en els quarts de l'any passat, decidits en la pròrroga al Bernabéu (4-2) després de dues victòries visitants per 1 -2, en un xoc amb polèmica, sobretot per l'expulsió del xilè Arturo Vidal o el gol de Cristiano Ronaldo que va significar el 2-2. El Bayern, cinc vegades campió d'Europa, haurà de trencar la seva maledicció amb els equips de La Lliga ja que ha ensopegat amb tots ells des 2013-2014 (Reial Madrid, FC Barcelona, Atlètic de Madrid), encara que al seu favor està la dada que l'última vegada que va aixecar el títol, el 2013, tenia a la banqueta un Heynckes amb el qual també va tombar un any abans a la penúltima ronda els madridistes en els penals al Bernabéu. L'altre duel de semifinals per ser a la final de l'Olímpic de Kíev del proper 26 de maig enfrontarà dos equips amb els quals no es comptava que arribessin tan lluny en un principi com el Liverpool i, sobretot, el Roma, botxins del Manchester City i el FC Barcelona.

D'altra banda, l'Atlètic de Madrid s'enfrontarà a l'Arsenal, amb la tornada al Wanda Metropolitano, en una de les semifinals de l'Europa League. L'altra eliminatòria la disputaran l'Olympique de Marsella i el Red Bull Salzburg austríac.