Si en categoria masculina el CER l’Escala es troba en el primer esglaó estatal, la Superdivisió, en la femenina, s’ha esvaït l’opció que un club de casa hi tregui el cap. El Tramuntana va acabar el divendres passat la temporada a Divisió d’Honor, lliga que estrenava com a campió de Primera Nacional, amb un excel·lent segon lloc tot i cedir davant el Vic B (2-4) en el darrer partit, amb un balanç de 14 triomfs i 4 derrotes, només superat per l’Arteal, de Santiago de Compostel·la.

Les figuerenques han superat les expectatives i aquesta plaça els permet lluitar per l’ascens a Superdivisió, que no ha trepitjat mai. No obstant això, el club renunciarà a disputar el play-off que s’havia de celebrar el maig amb rivals com el Leganés o l’Alacant.

Jana Riera, la perla, “massa jove”

“Hem renunciat a intentar l’ascens perquè el projecte del club és intentar pujar la propera temporada, i no aquesta. No ho canviarem”, manifesta Jaume Muntada, president dels figuerencs. El pal de paller d’aquest equip és Jana Riera, l’aposta ferma del Tramuntana, que amb 14 anys que té ara la consideren “massa jove”, per fer el salt ja a Superdivisió, on s’enfrontarien a potències com el Vic, Cartagena i Arteal.