El futur tercer poliesportiu de Figueres encara no ha posat la primera pedra, però Jordi Masquef, regidor d’Esports, va manifestar durant la presentació del Memorial Roser Llop, el dimecres passat, que “ja tenim el projecte bàsic, l’hem repassat i tornat a l’empresa adjudicatària” i la previsió és que “abans de les Fires i Festes de la Santa Creu (finals d’aquest abril) us presentem el projecte executiu i la maqueta”. Al gener, Masquef havia apuntat que el pavelló, que es construirà a la zona de l’Olivar Gran, podria ser una realitat a finals del 2019.

Preguntat sobre la nomenclatura que portaria la nova estructura, Masquef va apuntar que “hi ha moltes propostes i una de les que s’està estudiant és la de posar-li el nom de la Roser”. No obstant això, va afegir que “ha de passar per la comissió del nomenclàtor, és un tema de ciutat i nosaltres no som els únics que hem de prendre aquesta decisió”.

Ciutat del Bàsquet Català el 2020

D’altra banda, tot aprofitant que hi havia Xavier Santaló, representant de la Federació, es va confirmar que Figueres serà la Ciutat del Bàsquet Català el 2020, en una iniciativa on també prendran part Adepaf, Escolàpies i el consistori.