El Quart Germans Cruz va aconseguir una treballada victòria a la pista del Mataró Parc Boet, en un partit en el que els de Carles Ribot van dominar des del primer minut. Tal com comentava el tècnic després del partit, «érem conscients que això s'acaba i que s'ha de guanyar sí o sí». El Quart es troba a la zona baixa de la taula i necessita escalar alguna posició per evitar veure's en alguna situació complicada. A més, ara ha d'afrontar un calendari bastant exigent, començant amb la visita del Menorca la propera jornada.

En el partit d'ahir, els gironins van sortir molt endollats i dos triples en els primers minuts va deixar el marcador amb un avantatge de sis punts favorable al Quart que van saber gestionar, fins al final del primer quart. Al segon el Mataró va intentar reaccionar, situan-se a cinc punts, però un canvi en la defensa visitant va permetre arribar al descans amb tretze punts d'avantatge.

Ja a la segona part, els de Ribot van aconseguir la seva màxima renda (20 punts), tot i que els locals van reaccionar fins a reduir-la a deu, però el Quart va saber jugar molt bé i va poder conservar els avantatges, sense posar-se nerviós i aconseguint sumar una victòria important que els permet seguir aspirant a escalar posicions.