El Farners va caure davant del cuer, que ja té peu i mig a segona, i presentava 6 juvenils a la convocatòria. Els de la Selva es van avançar amb una bona combinació entre Riki Solà i Jose Martínez, que es va avançar als centrals per enviar la pilota al fons de la xarxa. El Farners, tot i tenir més i millors ocasions que el seu rival, no va fer un bon partit. Muniesa en dues ocasions, Adrià Salas... van estar a punt de marcar, però Serrano o la punteria en els remats ho impedien. Dues contres dels locals, la darrera al minut 90, van sorprendre la defensa gironina per acabar perdent el partit. Amb la derrota el Farners perd una posició a la classificació i se situa vuitè.

vic - la jonquera

La Jonquera va perdre davant del quart classifcat i ja encadena 3 partits sense conèixer la victòria. Els locals van dominar a la primera meitat i es van avançar als 17 minuts de joc mitjançant un contraatac. L'alegria els va durar poc, perquè un minut més tard Moñino establia l'empat. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, es va seguir amb la mateixa tònica, fins que al 64 els d'Osona es tornaven a avançar. En aquest punt, els alt-empordanesos van fer un pas endavant per buscar de nou la igualada. A 5 minuts del final l'àrbitre va anul·lar el gol que hauria donat un punt al La Jonquera per un fora de joc molt protestat. L'última ocasió va ser per a Marc Bech, però el porter va refusar a córner.

llagostera B - cardedeu

Partit molt dolent dels locals amb constants errades defensives que va aprofitar el conjunt vallesà per sumar una victòria que els permet somiar amb la permanència. Els blaugrana, a la primera part, no van generar perill ni van tenir la possessió. En el minut 33, Morales va estrenar el marcador. A la represa, es va veure un atac i gol constant dels dos conjunts. El Llagostera va igualar el duel gràcies a un golàs de falta d'Ousman que va suposar el 1-1. Poc minuts després, els barcelonins van tornar a avançar-se i els locals van tornar a posar les taules en el marcador. Dos minuts més tard, Beltrán va tornar a desigualar el resultat i Fortuny va sentenciar el duel.

Derrota injusta del Banyoles en els darrers minuts de partit davant el líder, la Grama (0-2). Els primers quaranta-cinc minuts de partit no va haver-hi color, el conjunt d'Adam Fontes va dominar amb joc i van tenir dues clares ocasions que van acabar al pal de la porteria de Texeira. A la represa, la tònica del partit va seguir ,i en el minut 61, Massó (Banyoles) va ser expulsat amb doble amonestació. A partir de la superioritat numèrica, la Grama va fer un pas endavant i en els instants finals León va aprofitar un rebot per estrenar el marcador. En el temps afegit, els banyolins es van bolcar en atac i Javier va situar el definitiu 0-2 en el marcador.