El Peralada-Girona B ha acabat celebrant el punt com a molt positiu aquest diumenge al camp del Llagostera (0-0) davant el rival que ratlla el descens amb la permanència. Els nois que entrena Chicho -una derrota en els últims 14 partits- tenien una ocasió d'or per deixar segellada la permanència amb un triomf, però l'empat no ha estat del tot dolent ja que evita que els llagosterencs se l'hi aproximin. D'aquesta manera, el Peralada-Girona B és 11è de Segona B, amb sis punts de coixí respecte al descens i quan queden només cinc partits per acabar. A priori, sumant 4 dels 15 punts que queden serien suficients per celebrar la salvació.

En el duel a Llagostera, igualat i amb un conjunt local més necessitat, els altempordanesos han fregat el 0-1 amb accions de Manel Martínez, que tornava al seu antic camp, i de Sergi Álamo. Al davant, l'equip tenia l'absència destacada de Kevin Soni, que ha estat cridat pel Girona per anar al camp de la Reial Societat,

Mentrestant, el conjunt d'Òscar Álvarez, amb l'experaladenc Marc Carbó a l'onze inicial, ha tingut la seva gran ocasió al límit del descans, quan un xut de Gabarre l'ha tret sota els pals Andrés Romero. Amb el 0-0, el porter del Peralada-Girona Marc Vito acumula més de sis partits consecutius sense encaixar cap gol.

L'Alcoià, 13è i situat un punt per sota, serà el rival dels de l'Alt Empordà el diumenge que ve da 15 a casa, en un altre duel directe per evitar el descens a Tercera Divisió.