Dues dianes de Marc Bonaventura en els primers 20 minuts de joc van permetre al Figueres encadenar la segona victòria consecutiva per seguir sent el millor equip de la categoria i acabar la jornada a sis punts de la quarta posició.

El partit davant el Santfeliuenc calibrava el bon moment de forma dels figuerencs, que no van fallar a Vilatenim i se situen en una posició molt còmoda i veient com ha sorgit un objectiu totalment secundari que, atenent al bon moment de l'equip, seria poc prudent descartar. Ahir, davant el conjunt del Baix Llobregat, la Unió va encarrilar el partit al quart d'hora de joc gràcies a una diana de Marc Bonaventura. El gironí va materialitzar a gol un potent xut, fent justícia al que s'estava veient fins al moment sobre el terreny de joc.

Sis minuts després, el mateix jugador va marcar el segon per als locals. El davanter aprofitava un refús del porter Toni per permetre al seu equip agafar un considerable avantatge a l'electrònic i mantenir el partit sota control. El Santfeliuenc, salvat gairebé matemàticament però amb un ull posat en un possible descens compensat, no va tirar la tovallola i sobretot a la segona meitat va prémer l'accelerador. Tant és així que, a poc més de vint minuts per al final, Jaime empatava gràcies a un penal clar comès pels locals.

Va tocar patir pel Figueres, que va aguantar els últims minuts les embranzides dels barcelonins, que, tot i intentar-ho, es van trobar amb un encertat David Aroca que va evitar l'empat en un parell de clares ocasions.

La victòria manté el Figueres a la part mitjana alta de la classificació i es col·loca a sis punts de la quarta posició, un fita que s'ha convertit real gràcies al gran treball de tècnics i futbolistes.