Feliciano i Marc López van caure derrotats ahir al partit de dobles de la Copa Davis davant la parella alemanya, Jan-Lennard Struff i Tim Puetz en un partit en el que van fregar la remuntada. La parella espanyola perdia per 2 sets a zero, però van aconseguir fer-se amb el tercer i el quart. El cinquè, el més igualat de tots, es va acabar resolent a favor dels alemanys, després d'un total de 4 hores i 40 minuts de partit i un resultat final de 3-6, 4-6, 6-3, 7-6 (4) i 5-7.

Avui Rafa Nadal i David Ferrer s'enfronten, respectivament, a Alexander Zverev i Philipp Kohlschreiber, conscients que ambdós necessiten la victòria si volen capgirar el 2-1 i que Espanya arribi a les semifinals de la Copa Davis, sis anys després d'haver-ho fet per darrera vegada.