La delegació gironina de la Federació Catalana de Futbol ja ha fet públics el llistat de nominats a les 6 categories que es reconeixeran a la primera Gala del Futbol Gironí que tindrà lloc el proper 25 de maig al Mas Solà de Santa Coloma de Farners. La bona temporada del Girona a Primera Divisió fa que sigui l'únic club amb més d'un candidat. Així, Àlex Granell, Pere Pons i Jordi Guerrero són els tres representat del Girona que opten al premi de Millor jugador de Girona, Jugador amb més projecció i Millor entrenador respectivament.

Al títol de Millor jugador de Girona, a banda de Granell hi opten també l'extrem arbucienc del Mònica Keita Baldé i el migcampista de Regencós de l'Eibar, Joan Jordán. Pel que fa al Jugador amb més projecció, els candidats són Pere Pons, Pau López (Espanyol) i Gerard Gumbau (Leganés). Els altres finalistes a millor entrenador són Bertu Fernández (Al Rayyan) i Domènec Torrent (Manchester City).

En categoria femenina, les tres nominades a Millor jugadora de Girona són Georgina Carreras (València), Melanie Serrano (FC Barcelona) i Esther Sullastres (Saragossa CFF). Dues jugadores opten al reconeixement a la Jugadora amb més projecció. Són Maria Estella del Valle (Granadilla Tenerife) i Ariadna Rovirola (Santa Teresa). Per últim, també es farà un reconeixent a l'estament arbitral es donarà un premi al millor àrbitre entre Guillem Batlle Capa, Xavier Aguilar Rodríguez i Pere Barceló Roca.

A banda d'aquests premis destacats, durant la gala també es farà entrega del premi Gironí d'Or, que anirà destinat a algun personatge reconegut per la seva trajectòria i contribució al món del futbol gironí.