El sènior masculí de l'Escala juga dos partits aquest cap de setmana. D'una banda, el corresponent a la jornada 24, a la pista de l'Arenys B (17.45 h), i de l'altra, el corresponent a la jornada 25, diumenge a casa contra les Franqueses (12 h). Els d'Albert Clopés, que són quinzens de Primera Catalana amb només set victòries, necessiten guanyar els dos partits per seguir tenint aspiracions de salvar la categoria, temporades després del seu retorn. Contra l'onzè i l'últim respectivament, els escalencs hauran de fer front a les baixes per tirar endavant els dos matx, en cas que no ho facin veuran com se'ls complica molt la permanència.

Per la seva banda, el sènior del Vilafant, en el seu debut a Segona Catalana i que és desè, juga al camp del Blanes (19.30 h) cinquè classificat. Els de Bru Rovira, amb una victòria, s'allunyarien una mica més de la zona perillosa de la taula, que ara tenen a dues victòries de marge.

Posicions capdavanteres

El Vilafant femení, en el segon any a Segona Catalana, és cinquè amb 13 victòries i deu derrotes, i contra el Vilablareix intenterà recuperar les bones sensacions perdudes les últimes jornades. Les de Jordi Mallorquí, un cop hagin assegurat la permanència, canviaran l'objectiu i buscaran una fita històrica, l'ascens a Primera.

A Tercera Catalana, en el grup per l'ascens a Segons, el Roses i l'Escala comencen la primera de les set finals que els queden. Els dos equips, empatats a la primera posició, però com a líder el Roses pel bàsquet average, no poden perdre cap partit, ja que qui quedi primer, tindrà l'ascens assegurat.

D'una banda, el Roses juga al camp del cuer, el Sarrià de Ter, diumenge a les 12 hores, mentre que l'Escala visita la pista del Salt (diumenge, 17.45 h), cinquè classificat.