La Paula té només un any, acaba de ser operada d'una greu lesió en el cap, però a conseqüència de la intervenció haurà de seguir un tractament llarg, ja que el procés de recuperació és dificultós i lent. Amb totes les despeses que això suposa per a la família, la Unió Esportiva Cabanes ha decidit bolcar-se en una jornada solidària per a recaptar fons que tindrà lloc el pròxim dimarts dia 1 de maig i on es vol involucrar el futbol de la demarcació.

La Paula és filla de la Raquel, que recentment havia estat jugadora i tècnica ajudant del primer equip femení del Cabanes. L'equip juvenil-cadet B cabanenc jugarà un partit de la lliga contra el Gurb (18 h).

Partit entre el Cabanes i una selecció de Quarta Catalana

Tanmateix, el pare de la Paula és Juanma Rojas Chicho, entrenador del Vilafant Futbol Club, de Quarta Catalana. Seguint en aquesta línia, un dels partits programats per l'1 de maig és un duel amistós (16 h) entre el Cabanes, l'amfitrió, i una selecció de jugadors de Quarta. L'entrenador cabanenc, Fran Lara, posa a disposició el seu telèfon (679 443 260) pels jugadors que vulguin formar part del combinat de Quarta.

La jornada s'iniciarà amb un torneig matinal de futbol prebenjamí (9.30 h), l'entrada per entrar el camp tindrà el cost d'1 euro simbòlic i durant el dia hi haurà sorteigs de diferents regals.