La segona edicó del MICBasketball va acabar ahir al pavelló de Fontajau amb les victòries del Partizan de Belgrad en júnior masculí, superant el Bàsquet Girona en la final, i del Femení Sant Adrià, que va estendre el seu habitual domini en el bàsquet català i estatal guanyant la categoria cadet femenina contra el DME Sport Academy nord-americà. En cadet masculí, l'Unicaja Màlaga no va donar opció al Scios Celtics, també nord-americans. Finalment,el Sabonis KCC i el Barça CBS es varen emportar els títols de les categories preinfantil masculí i infantil femení. Les finals es varen jugara al pavelló de Fontajau davant un miler d'espectadors.

Aquesta segona edició del MICBasketball es va tancar amb la final juvenil entre el Bàsquet Girona i el KK Partizan. L'equip de Belgrad es va imposar 78-64 en un partit en què sempre varen dur la iniciativa i varen saber controlar en els moments en què el Girona pressionava més. Tanaskovic va ser dels millor per part de l'equip campió i Stevan Karapandzic va ser decisiu en la final, confirmant la seva designació com a millor jugador del torneig.

Un altre dels partits destacats de la jornada d'ahir va ser la final cadet femenina. El Femení Sant Adrià, tradicional dominador del bàsquet base català, s'enfrontava a les nord-americanes del DME Sport Academy. El partit va ser igualat durant els 40 minuts i va fer falta una pròrroga per decidir el guanyador. Un triple de Judith Gómez en l'últim atac va forçar la pròrroga i en el temps extra les catalanes varen estar més encertades i van guanyar 76-71.