La 21a edició de la cursa dels 10km de Girona que organitzen Esports Parra i La Salle es disputa aquest diumenge amb els habituals recorreguts pel centre de la ciutat i esperant reunir uns 2.000 atletes. A banda de la prova que dona el nom a la cursa, que arrencarà a les 10.15, també se'n proposa una altra de 5 km (9.30) i diverses carreres infantils (9.00). Tot plegat arrencarà des del carrer Migdia, amb el suport tècnic de l'Atletisme Girona.

Una de les novetats d'aquest any serà que els alumnes de 4t d'ESO seran els encarregats de fer la transmissió en directe, per internet, de la cursa, amb quatre càmeres i comentaristes. També organitzaran el City Run Kids Fun, un seguit d'activitats per als nens, al pati de l'escola, per tal de tenir-los entretinguts durant la disputa de les diferents carreres. Hi haurà inflables, tallers i altres activitats per a infants de 3 a 10 anys. El preu de les activitats serà de 3 euros, un menys per als infants que hagin participat en les proves infantils, mostrant el seu dorsal.

L'horari d'aquesta activitat per als nens serà de 9:00 a 12:00. Els diners recaptats per aquesta activitat aniran destinats a la Fundació Comtal (ajuda als infants en situació de pobresa).