A Peralada es van complir ahir tots els pronòstics i tant Barça com Reial Madrid, els dos favorits, es veuran les cares una altra vegada en la final que es disputarà aquest migdia al Municipal, a partir d'un quart d'una. Es reeditarà, d'aquesta manera, el duel de l'any passat, que va decantar-se a favor del conjunt blanc. El temps reglamentari va acabar amb empat (1-1) i la final es va resoldre des del punt de penal.

Si Barça i Madrid han arribat fins aquí és perquè ahir, tots dos equips van fer els deures. Els primers van superar al conjunt californià del De Anza Force per 2-0, mentre que els segons, van fer el mateix amb el Vila-real, al que van guanyar per 3-1. Abans, en els partits del matí, els resultats van ser els següents: Barça-Llagostera (6-0), Vila-real-Inter Mexico (4-0), Cornellà-Peralada (3-0) i Madrid-De Anza Force (4-0). A part de la final, també es jugaran avui els duels per definir del cinquè al vuitè lloc: Inter Mexico-Peralada i Cornellà-Llagostera.

El Torneig Vila de Peralada, que enguany celebra ja la seva catorzena edició, ha comptat amb la participació de vuit equips alevins de tot el món.