La 14a edició del Torneig Vila de Peralada aleví s'ha iniciat aquest divendres i s'allargarà fins diumenge 1 d'abril amb la participació de vuit equips que jugaran en el camp de futbol-11 en partits de 50 minuts.

Els dos caps de cartell, Barça i el Reial Madrid, han marcat el ritme de la primera jornada de competició. Els blaugranes s'han desfet, per exemple, del Vila-real (4-2), l'altre club de Primera Divisió present, i de l'Inter de Mèxic (7-0). Els blancs, mentrestant, tampoc han donat opció al Cornellà (1-4) ni a l'amfitrió Peralada. Es preveu que ambdós equips vagin avançant eliminatòries fins a trobar-se a la gran final, que es jugarà el diumenge (12.15 h).

En l´àmbit internacional, a més de l'Inter de Mèxic s'hi ha afegit el De Anza Force Soccer Club, dels Estats Units. Pel que fa a altres equips catalans, aquest cop hi juguen el Cornellà i Llagostera.

8 dels 13 títols per al Barça

El Vila de Peralada se l´han repartit els últims set anys el Barça i el Reial Madrid. De les 13 edicions, el club blaugrana en té vuit en el seu palmarès i el blanc, vencedor l´any passat, quatre. L´Espanyol, que fa temps que ja no hi participa, és l´únic equip que els ha pogut fer ombra, el 2010.

Xavi Punsí entrena l´amfitrió

L´aleví del Peralada s'enfronta a la fase de grups al Reial Madrid, De Anza Force i Cornellà i està dirigit per Xavi Punsí, que fins al desembre era el tècnic ajudant d´Arnau Sala en el primer equip verd-i-blanc. L´ex del Figueres i Olot està envoltat del següent cos tècnic: Arnau Liesa i Ramon Baró (tècnics ajudants), Toni Marín (entrenador de porters), Xavi Núñez (fisioterapeuta), Pau Carbonell (preparador físic) i Miguel Barragán i Paco Moreno (delegats).