L’Escala s’ha desinflat en els últims dos mesos i la derrota en el Nou Miramar davant el Can Gibert (2-4), el diumenge passat, el manté tercer, però ara a cinc punts de la plaça de promoció d’ascens a Primera Catalana. El conjunt de Ricard Ferrer, sense Gerard Fageda, baixa per sanció, perdia 0-2 al minut 11, va reaccionar bé amb gols seguits de Pol i Argi, però els gironins, que tenien l’absència de l’exescalenc Jose Flores, es van acabar emportant la victòria.

D’altra banda, el Marca de l’Ham, que ha fitxat el davanter figuerenc Èric Díaz (Besalú) va cedir (2-1) al camp del Camprodon en un partit resolt pel bàndol local per dos exjugadors de la Jonquera, Bassols i Oscar Molina, quan jugaven amb un home més.

Triomf de Santiago contra l’ex

En un duel crucial per a les aspiracions per a la permanència, ja que el Sant Jaume de Llierca era l’equip que ratllava la permanència, el Roses va créixer, va golejar 4-1 i té la salvació a sis punts. El filial de l’Olot estrenava entrenadors, Àlex Terma i Jordi Arau, que ocupaven el lloc de Jordi Dot, escollit a l’estiu per agafar el lloc de Carlos Santiago, ara en el Roses precisament. Els rosincs, en quadre, recuperaven Toti Pujolar i Joan Baduà, però perdien Aleix Quintana i Marc Llopis i fins i tot el porter Sergio Feria va acabar jugant de davanter.