La Jonquera continua instal·lat en una còmoda vuitena posició, però el diumenge passat va deixar escapar una bona ocasió per treure el cap a la zona mitja alta. Sense el sancionat Ramon Masó i amb Miquel Juan encara sense debutar, els nois que entrenen Jordi Boix i Lluís Moñino es van estavellar davant el cuer, el Castellar, a les Forques (1-1). Els vallesans, amb un peu i mig a Segona Catalana, venien de perdre sis dels últims vuit partits i es van avançar amb un gol per l’escaire de Saavedra (12’). La reacció de la Jonquera no va arribar fins a la segona part, coincidint amb l’entrada de Bruno Müller, que va anotar el seu quart gol després d’una combinació entre Moñino i Hidalgo.

El porter Dani Muñoz se’n va cedit en el Palafrugell, de Segona

Dani Muñoz, porter que va arribar a la Jonquera l’estiu passat procedent del Peralada juvenil, acabarà la temporada en el Palafrugell, de Segona. Muñoz havia estat lesionat a l’inici de curs, encara no havia debutat i competia amb Aleix Manzano i Dani Lobato.