Jose Santos agafarà el Base Roses el que queda de temporada per intentar portar-lo de nou a Segona Catalana. L'entrenador figuerenc, un autèntic vell conegut de la casa, ha estat l'escollit pels de la Vinyassa per afrontar la baixa per motius personals de Napo Cayuela el febrer passat. Tot i que en un primer moment Juan Diego Herrera, el seu tècnic ajudant, tenia força números de passar al capdavant, finalment l'extècnic del Vilajuïga mantindrà la mateixa condició al costat, ara, de Santos.

Més de set temporades al club

Si hi ha un tècnic que coneix bé el club grisgrana és Santos, ja que hi va estar un total de set temporades i mitja fins que, el novembre del 2016, va decidir tancar una etapa amb l'equip instal·lat a la zona baixa de Segona. El seu lloc l'ocuparia Jordi Ricart, que cediria el càrrec a Napo Cayuela al final d'aquell curs 2016/17, on no s'evitaria el descens.

Ara, amb els aires renovats, Santos es fa càrrec del líder indiscutible de Tercera i que diumenge passat, en el seu debut al camp del Sant Pere Pescador, va aconseguir la 14a victòria consecutiva gràcies a un gol de David Costa a la segona part. Amb aquest triomf, el Base Roses continua amb sis punts de coixí, i el goal average a favor, respecte a l'Atlètic Bisbalenc, que va guanyar a Vilabertran (1-4).