El Peralada-Girona B necessita vuit punts en les vuit jornades que queden per certificar la permanència a Segona B en l'any de l'estrena a la categoria. El conjunt de Chicho fa bona pinta i en aquest 2018 s'ha transformat amb un equip ferm que, si no hi ha cap daltabaix, hauria d'assolir la permanència. Els verd-i-blancs són 13ns a la classificació i tenen cinc punts de coixí amb el descens després de no poder passar de l'empat sense gols en la visita de l'actual penúltim, l'Atlètic Balears.

Davant un rival en plena caiguda lliura i que estava fet per estar a dalt, el Peralada-Girona B pràcticament no ha posat en perill el rival, si bé tampoc l'ha deixay aproximar-se a la porteria de Marc Vito, que només ha encaixat un gol en les últims quatre jornades. Els empordanesos, que només mantenien de baixa per lesió Eric Montes, portaven tres victòries seguides i han deixay escapar una ocasió d'or per donar una estocada al rival, però el punt no ha estat del tot dolent perquè els seus perseguidors més directes tampoc han guanyat.

El pròxim partit del Peralada-Girona B serà el dissabte que (17.30 h) al camp de l'Atlètic Saguntí, conjunt valencià que està dos punts per sobre, ve de perdre amb el cuer Saragossa B Aragón (1-0) i només ha guanyat un dels últims vuit partits.