La Jonquera continua a terra de ningú a Primera Catalana, sense sobresalts per dalt ni per baix, després de sortir viu del camp del Banyoles (1-1), un rival que és entrenat pel rosinc Adam Fontes, exjugador del club fronterer, i que està immers en la lluita per evitar el descens. El conjunt de Jordi Boix i Lluís Moñino ha mostrat una imatge diferent a la dels anteriors enfrontaments, on havia guanyat a Manresa (1-2) i al Llagostera B (2-0), rivals de dalt, però ha acabat celebrant el punt. Els del Pla de l'Estany, amb exjonquerencs a l'equip inicial com Quimo, Toni Güell, Ignasi Massó, Bena o Amós Gaska, s'han avançat amb un gol d'Andreu Moreno en el minut 24, però la Jonquera ha establert la igualada poc després amb un llançament de falta de Guillem Cornellà.

Els altempordanesos, amb els juvenils Marc Darné i Jordi Casademont a la banqueta, ho han intentat a la represa i han acabat ferms, un fet que els deixa en una tranquil·la novena posició abans de rebre, el diumenge que ve (17 h), la visita del cuer Castellar, que només ha guanyat 2 dels 25 partits i que ve de ser golejat pel Sant Cugat (2-6).

D'altra banda, i després de l'ultima sortida del defensa Sebas Galles, que se'n va en el cos tècnic de l'Universidad de Xile, la Jonquera ha mogut fitxa per ampliar el fons d'armari. El club alberenc s'ha tornat a fixar en jugadors de l'Alt Empordà que competeixen per sota de Primera Catalana (al gener havia arribat Migue Martin, del Llançà) i aquest cop ha fitxat Miquel Juan, procedent del Bescanó. El defensa figuerenc estava jugant amb el segon classificat de Segona Catalana, el curs passat ja estava a Primera amb el Farners i també ha militat en el Vilamalla, Peralada i Figueres B. Conegut com a Xampi, ja ha entrat a la convocatòria a Banyoles, però no ha jugat.