El Figueres és un equip nou des que va visitar el Nou Sardenya el febrer passat i aquest diumenge ha aconseguit la tercera victòria consecutiva davant el Reus B Cambrils (2-1) que li serveix per enfilar-se a l'11è lloc de Tercera Divisió amb els mateixos punts que, precisament, els del Baix Camp. Els nois de Gordillo, Damià i Yeto han espantat els fantasmes de Vilatenim, on hi ha obtingut la segona victòria seguida gràcies a uns primers minuts decisius. Aleix Feixas ha obert la llauna en el minut 2 i en el 20 Joan Pons ha batut el porter visitant per encarrilar el triomf.

A la represa, el Reus B Cambrils s'ha estirat, però no ha estat fins al minut 84 que ha marcat mitjançant Xavi Fabra i no ha tingut temps de rascar l'empat. En canvi, el Figueres s'ha mantingut sòlid i ha tornat a tenir fer per fer bones les victòries que havia acumulat contra dos equips de play-off com el Prat i l'Hospitalet.

L'altra bona notícia dels altempordanesos a la jornada de diumenge ha estat el debut del lateral garrotxí Jordi Hostench, que ha entrat en el minut 68. L'ex de l'Hospitalet, Elx B i Olot havia fitxat per a la Unió al gener, encara no havia pogut estrenar-se i deixa, d'aquesta manera, enrere una greu lesió al genoll que l'ha tingut 13 mesos fora dels terrenys de joc.

Amb aquest triomf el Figueres puja a l'11a posició, a vuit punts de la promoció d'ascens i a 14 del descens -però pendent dels compensats- abans de visitar, el diumenge que ve (12 h), el Castelldefels.