L’equip sènior masculí del Club Handbol Empordà Esplais jugarà a la Segona Catalana la temporada que ve. El conjunt que entrena Isidro Naranjo s’ho va assegurar el dissabte passat al vespre a casa després de superar, en el duel entre els dos primers classificats, el BCN Sants amb contundència (30-20). Els castellonins han liderat durant tota la temporada la lliga de Tercera -ha guanyat 18 dels 21 partits­- i a Segona hi pugen els tres primers classificats. Quan queden cinc jornades per acabar, l’actual quart classificat, el Fornells, ja no el pot atrapar.

Un cop acabada la lliga, a l’abril, l’Esplais es jugarà el títol honorífic de Tercera en una lligueta de sis equips on s’hi afegiran tres conjunts de l’altre grup.

Juli Fina arrodoneix el grup

La sensació de pujar a Segona no és nova pel club de Castelló d’Empúries, ja que ja ho va aconseguir el 2014 i el 2015, però hi va renunciar per motius esportius. Aquest cop, però, és probable que ho acceptin, amb un equip que estaria liderat per Juli Fina, fitxat del Sarrià aquest 2018, i que durant tot el curs ha estirat el carro amb Màrius Fina, David Vergés, Javi Pérez, Alfons Fina, Jose Naranjo, Eduard Massot, Èric Pérez, Daniel Valent, Èric Bosch, Guillem Batlle, Juan Vicente Reinosa, David Mostazo, Sergio Tena, Luis Mario Emeterio, Pau Chamorro i Jaume Bech.