El Sevilla es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions per primera vegada en la seva història després de derrotar el Manchester United (1-2) gràcies als gols del davanter francès Ben Yedder, gran protagonista del partit i que va situar els andalusos entre els vuits millors clubs del «Vell Continent». Els de Montella van viure la seva gran nit al «Teatre dels Somnis» i van fer fora de la competició l'equip de José Mourinho, inofensiu, inerme en els metres finals i incapaç de fer pessigolles a l'eliminatòria. El Sevilla va esperar el seu moment i va clavar el cop definitiu quan només quedaven quinze minuts per al final.

L'estrella va ser Ben Yedder, que segons després de substituir un desencertat Muriel va resoldre de manera exquisida una passada de Sarabia, el millor jugador del partit al costat de Nzonzi. El gol va deixar gelat el United, que només va reaccionar quan els sevillistes ja n'havien fet un segon de nou gràcies al davanter francès. Però ja era tard, i els homes de Mourinho només van poder retallar distàncies mitjançant Lukaku.

El Roma, classificat

A l'altre partit de la jornada, un gol de Dzeko va permetre al Roma passar als quarts de final davant el Xakhtar Donetsk (1-0) en un partit molt igualat. Els visitants es van quedar sense opcions al final per l'expulsió d'Ordets.