Un total de 440 ciclistes van participar, diumenge passat, en la vuitena edició de la Bike Marató del Cap de Creus, una prova que tenia recorreguts de 70 i 39 km per muntanya. Els podis van ser els següents: en la marató Guillem Cassú, Oriol Colomé i Joan Carles Alcañiz -masculí- i Mireia Garcia, Gisela Biguet i Sílvia Roura -femení-, mentre que a la mitja els tres més ràpis van ser David Noblejas, Ivan Méndez i Pau Berglund.

Maverick, Espargaró i Misser, el toc mediàtic

A més de les motos, l’altra passió esportiva coneguda de Maverick Viñales és el ciclisme. Divendres passat, a Andorra, on viu ara, va presentar el seu nou equip ciclista, el MVK25-Agrupació Ciclista Andorrana, i diumenge, just set dies abans de debutar en el Mundial de MotoGP, va participar en una prova de BTT a casa.

Maverick, amb el seu company a la prova, David Martí, al final de la cursa (Foto: Lluís Ribera)

A la Bike Marató del Cap de Creus de Roses Maverick va culminar la marató, de 70 km, amb un ­desnivell acumulat de 2.000 metres. Aquesta prova el pilot de motociclisme la va fer per parelles, al costat del figuerenc David Martí, ­corredor del Surià Bicis, i van entrar en vuitè i novè lloc després de 3 hores i 37 minuts pedalant. Era organitzada pel CC de Roses i Easybikes i d’entre els participants també hi havia el també pilot del Mundial de motociclisme Aleix Espargaró, que va ser quart, i el biker Tomi Misser.

Espargaró (41), amb un grup de corredors, al final de la cursa (Foto: Lluís Ribera)