El partit venia marcat per la necessitat dels dos equips de sumar els tres punts i sortir reforçats de la seva lluita per evitar el descens. Es va palpar sobre el terreny de joc i també a les dues banquetes, on els entrenadors de tots dos equips es van mostrar molt actius durant tot l'enfrontament.

A la roda de premsa posterior al partit qui no es va mostrar satisfet va ser el tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, especialment per la jugada que va significar el segon gol local i que va condemnar el seu equip a la derrota. «El gol ha estat un fora de joc claríssim, ens han marxat dos punts en aquesta jugada. Encara no ho entenc», destacava el valencià. És més, a l'acció polèmica que ha acabat decantant l'enfrontament, Garrido va afegir que «havíem de jugar amb un home més perquè Raúl Fuster hauria d'haver estat expulsat per doble targeta groga, però ho hem d'oblidar». Respecte al global del partit, l'entrenador de l'Olot va destacar que «l'equip ha estat bé en un camp on és molt difícil controlar les situacions. A part de les situacions del gol recordo poques jugades de clar perill per part del Llagostera».

«Ha estat un molt bon matí»

Respirava Òscar Álvarez amb el xiulet final de l'àrbitre. El Llagostera afrontava el partit contra l'Olot amb moltes urgències, ja que es trobaven en zona de descens directe i arribaven després d'encadenar tres derrotes consecutives. «Hem fet un partit molt complet, encara que ens ha tornat a fallar l'eficàcia de cara porteria, potser no hauríem patit tant», recalcava el tècnic barceloní, afegint que «la victòria ens dona molta confiança i il·lusió per afrontar les següents jornades».

De l'acció polèmica del segon gol, Álvarez va subratllar que «el que he vist són dos penals a l'àrea de l'Olot que no s'han xiulat».