Un partit de bàsquet dura 40 minuts. Ahir, el Quart ho va poder comprovar en primera persona. Després de sortir per feina i firmar un gran primer quart (22-9), els gironins van veure com el Sant Adrià li escurçava a poc a poc les diferències. Tot i així, va arribar al descans guanyant de vuit (39-31).

A la represa, el Quart, va mantenir la renda i es va plantar a falta de deu minuts amb l'electrònic a favor (56-48). El triomf era una mica més a prop. Malauradament, l'alegria va durar poc. De forma incomprensible, el Quart es va esborrar de la pista en un tres i no res. Els de Carles Ribot van tirar per la borda la bona feina feta fins aquell moment. Un parcial d'11-25 a l'últim quart va acabar condemnant l'equip gironí, que continua enfonsat a la zona baixa de la classificació. El Quart és penúltim, amb un balanç de 6 victòries i 14 derrotes després de 20 jornades de lliga. Diumenge (18.15 h), els de Carles Ribot tindran una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria, ja que visitaran la pista del Castelldefels, que només té un triomf més.