El Peralada-Girona B és un equip nou en aquest 2018 coincidint amb l'entrada de Chicho a la banqueta i dels tres reforços del mercat d'hivern: el porter Marc Vito, el central Santi Bueno i el davanter Manel Martínez. Aquest últim ha estat, aquest diumenge al migdia a Eivissa, l'autor de l'únic gol del partit (68') que ha permès als empordanesos superar el Peña Deportiva, penúltim classificat de Segona B (0-1). Els verd-i-blancs s'havien mostrat ferms com a locals, però els mancava encert a fora de casa i l'han trobat a terres balears.

Després de deixar la possessió al Peña a la primera mitja hora de joc, tal com havia passat en l'anterior partit contra l'Hèrcules, el Peralada-Girona B s'ha estirat poc després i ha obtingut el premi gràcies a una centrada de Sergi Álamo que Manel, pescat del Llorca, ha rematat amb el cap per anotar, alhora, el seu primer gol del curs. En aquest duel tornaven a la convocatòria els sancionats Maxi Villa i Pablo Carbonell i el lesionat Andzouana, mentre que Eric Montes seguia de baixa per una estrebada muscular.

Enfilats al 12è lloc abans de rebre el Balears

Amb aquest triomf, el quart en els últims cinc partits, els de Chicho pugen a la 12a posició de Segona B -el seu millor registre-, deixant el play-out a quatre punts (Llagostera) i el descens directe a Tercera Divisió a cinc (Formentera). El pròxim partit del Peralada-Girona B serà davant un altre rival directe per eludir el descens, l'Atlètic Balears, antepenúltim, el diumenge que ve (12 h) en el Municipal peraladenc.