La Jonquera segurament haurà fet tard per reenganxar-se a les places d'ascens a Tercera Divisió, la categoria a on estava fa un any, però com a mínim tindrà un tram final de curs tranquil a Primera Catalana. El conjunt que entrena des d'aquest 2018 Jordi Boix i Lluís Moñino ha encadenat, aquest diumenge a les Forques, la segona victòria consecutiva contra el Llagostera B (2-0). Es empordanesos n'han fet prou amb un gol a cada part de Jorge Torres, reconvertit de davanter centre i que ha afusellat el porter rival (20'), i de Cristian Hidalgo, que havia assistit a l'ex del Roses i que ha col·locat el segon amb una gran jugada personal (64').

Proper partit a Banyoles, ja sense Galles

Els llagosterencs portaven tres victòries seguides i tenien esperances d'atrapar el Manresa a la segona posició, que permet promoció. Per la seva part, amb aquest triomf la Jonquera segueix en 9è lloc de Primera Catalana, a 10 punts de l'ascens i del descens abans de jugar al camp del Banyoles, antepenúltim, el diumenge que ve (12 h).

D'altra banda, el partit d'avui ja no l'ha jugat el defensa Sebas Galles, que plegarà després d'acceptar una proposta de l'Universidad de Chile per ser el segon entrenador.