El Figueres va aconseguir ahir la seva segona victòria consectiva al camp del segon classificat, l'Hospitalet. Un gol de Canal de falta directa va donar els tres punts al conjunt entrenat per Yeto i Damià.

Va ser un partit molt patit per part dels figuerencs, que van veure com l'equip local va tenir ocasions clares per avançar-se al marcador, però els blanc-i-blaus van estar bé en defensa i van mirar de sortir a la contra per sentenciar el partit.

L'únic gol del partit va arribar rondant la mitja hora de joc. Canal va executar magistralment una falta directa per posar el 0-1 al marcador i fer el seu segon gol de la temporada.

L'Hospitalet va ser l'equip que va dominar el partit i va pressinar fins al final per treure un resultat positiu. Una de les ocasions més clares va ser quan Carles Puig va treure la pilota de sobre la línia de gol als 10 minuts el segon temps.

Però els gironins també van voler sorprendre al contraatac i van estar a punt de marcar. Una de les més clares va ser quan Cunill va perdonar, sol davant el porter. I val a dir també que Pimentel va xutar la pilota al pal.

El 0-1 no es va moure en tot el segon temps i els tres punts se'n van anar cap a Figueres.