El Figueres s'ha aixecat en el tram més complicat de Tercera Divisió contra rivals que pugnen per promocionar cap a Segona B. Després del desencís a casa davant el Gavà (2-2), penúltim, el conjunt empordanès ha sumat set dels últims nou punts possibles contra l'Europa (1-1), Prat (1-0) i, aquest diumenge al migdia, l'Hospitalet (0-1). A la Feixa Llarga, davant el ni més que menys segon classificat que només havia perdut un dels últims onze partits, els figuerencs s'han emportat la victòria amb un solitari gol del central Albert Canal, de falta, en el minut 33.

El conjunt que entrena Gordillo, Damià i Yeto ha sabut patir i ha tingut fe davant un l'Hospitalet que ha vist com entre el porter Aroca i els defenses Carles Puig i el mateix Canal evitaven, des de sota els pals, que marquessin. No obstant això, el Figueres també ha tingut opcions de col·locar el 0-2 i evitar el patiment final amb accions de Feixas, Cunill i, sobretot, Pimentel, que ha topat contra el pal en el temps de descompte.

Retorn de Ritxi i següent duel amb el Reus B

La Unió recuperava per aquest partit Ritxi Mercader després d'un partit sancionat i amb aquest triomf es manté en 14è lloc, ja amb 14 punts de coixí respecte al descens a Primera Catalana i amb 11 amb els no compensats. El pròxim partit dels blanc-i-blaus serà el diumenge que ve (16.30 h) a Vilatenim davant el Reus B Cambrils, 9è classificat que està tres punts per sobre.