Si no hi ha cap canvi més, l'Alt Empordà comptarà amb un total de 9 seus a la pròxima edició del Torneig MIC-Mediterranean International Cup que tindrà lloc per Setmana Santa, del 28 de març a l'1 d'abril. L'última població que hi ha tret el cap és la Jonquera, segons ha confirmat el consistori aquest dijous. El camp de les Forques disposa d'un terreny de joc de gespa artificial que va estrenar l'estiu passat i durant la temporada hi juguen una desena de conjunts.

La Jonquera, que a últim moment acabarà traient el cap al MIC, s'afegirà en clau local en els complexos de Figueres -per partida doble, amb l'Estadi de Vilatenim, lloc de la inauguració i l'Albert Gurt-, l'Escala, Llançà, Sant Pere Pescador, Navata, Bàscara i Empuriabrava. L'Alt Empordà acollirà un quart del torneig MIC aproximadament i veurà partits de categoria cadet, infantil i aleví.

Allotjats a Roses i Figueres

Els camps de Roses i de Cabanes també van ser temptejats per formar-ne part, però al final no entraran en aquesta edició, si bé la vila rosinca serà, juntament amb Figueres, el lloc on dormiran una cinquantena d´equips cadets i infantils de primer any durant, com a mínim, cinc nits.

El Liverpool cadet i el Lió i Tottenham infantils, presents

Excepte l´Escala, que seguirà acollint partits de jugadors alevins, la resta de seus de l´Alt Empordà veuran enfrontaments de categories cadet i infantil de primer any, amb nois de 12 a 15 anys. En cadets, hi ha inscrits equips com el Liverpool, Zenit de San Petersburg, València, Celta i conjunts dels Estats Units, Austràlia, Holanda, Finlàndia, Dinamarca i el Japó. Mentrestant, en infantils, hi prendran part Olympique de Lió, Stoke City, Tottenham i equips dels Estats Units, Costa Rica, Finlàndia i el Japó, entre altres.

Deu clubs de l´Alt Empordà hi participaran

En aquest torneig, el Figueres hi prendrà part amb els dos cadets, dos infantils i un aleví. La resta de representació local serà la següent: en cadets també hi seran l´Esplais i el Llançà; en infantils el Tramuntana de Bàscara, Sant Pere i la Jonquera; en alevins de futbol-11 l´Escala, i de futbol-7 el Llançà, Navata i PU Figueres; i finalment en juvenil-cadet femení el Cabanes. redacció figueres