El Navata ja té sis punts de coixí, de manera provisional, en el lideratge de Quarta Catalana després de superar el Lladó (0-1) en el duel veïnal i d’aprofitar l’empat del Cabanes, el seu immediat perseguidor, al camp del Siurana (3-3). Aquesta distància, però, es podria veure retallada si el Portbou, tercer classificat, supera el Cadaqués en un partit que es va ajornar al divendres dia 23 de març (21.30 h), confiant que el camp de Sa Guarda tingui ja instal·lada la nova gespa artificial.

Els navatencs, entrenats per Manel Cabezos, van suar de valent per guanyar un combatiu equip d’Àngel Costa, que només va claudicar pel fitxatge d’hivern de la categoria. Carlos López va arribar a principis de gener procedent del Girona C, diumenge va desencallar el partit en el minut 79 i ja ha anotat 19 gols en 9 partits.

Isma marca en el debut a Cabanes

Per la seva part, el Cabanes es va deixar dos punts a Siurana, si bé en va salvar un gràcies a un gol del debutant Isma Chaabouchi (Sant Pere Pescador) en el minut 84 quan portaven una estona jugant amb un home més per l’expulsió del siuranenc Sergi Turró.

El Selvatans-l’Armentera, inacabat

Encara amb opcions intactes d’ascens hi ha l’Espolla i l’Armentera, que no aixequen el peu de l’accelerador. Per una part, els nois de Lluís Insa van golejar sense contemplacions el Vilafant (0-5) i els armenterencs van veure com el partit a la Selva de Mar s’acabava en el minut 65 amb 2-4 a favor. L’àrbitre del partit, Vidal Rosés, va demanar al club local que fes fora un sector del públic que suposadament l’estava increpant. El Selvatans -que ja volia suspendre el partit per les baixes- s’hi va negar perquè considerava que no n’hi havia per tant i, tot seguit, jugadors i tècnics van decidir abandonar el terreny de joc.