El Base Roses continua amb la ratxa triomfal i al camp del Cistella, dissabte passat, va enllaçar la 13a victòria consecutiva amb contundència (0-4) amb gols de David Costa, per partida doble, Marc Ricart i Pitu Labrador i en el debut com a titular del porter Eric Godo, fitxat del Vila-sacra.

Aquest era el segon partit sense Napo Cayuela, que va deixar la banqueta per motius personals fa deu dies. La seva plaça la va ocupar el seu tècnic ajudant, Juan Diego Herrera, exentrenador del Vilajuïga i exjugador del mateix Base Roses.

Els de la Vinyassa encara no han meditat què faran amb la banqueta; si donar continuïtat a Herrera, que ja coneix el bloc i que ha sumat dues victòries en dos partits, o bé si apostar per un entrenador de fora. De pressa, cap ni una, ja que el rendiment del primer equip és idíl·lic i aquest cap de setmana gaudirà de la jornada de descans que li pertoca per la retirada del Cornellà del Terri. El coixí amb el Bisbalenc, el seu rival directe, és de set punts -però un partit més- i respecte a la plaça de promoció ja és d’onze, després que el Bàscara no pogués passar de l’empat en el camp de l’Esplais (2-2).

El Base reprendrà la competició el 18 de març al camp del Sant Pere Pescador, que té la plaça de promoció a set punts i que diumenge passat va rescatar un empat davant el Llançà (3-3).

Galli deixa el Roses per reforçar l’Empuriabrava-Castelló

L’Empuriabrava-Castelló es va veure sorprès pel Vilabertran (2-0) i s’allunya de les places d’ascens. En aquest duel va debutar, a la segona part, el davanter Gianfranco Galli, que prové del

Roses, de Segona, i que té passat en el juvenil del Peralada.