El sènior masculí de l'Escala necessita la victòria aquesta jornada si no vol veure com se li escapen els rivals directes per la salvació de Primera Catalana. A la pista de l'Horta, però, els d'Albert Clopés no ho tindran fàcil ja que els barcelonins són segons amb només quatre derrotes. Els escalencs són quinzens amb només sis victòries, a dues de les zones de «play-off» de descens. La cita és dissabte a les 19.30 hores.

El Vilafant, per la seva banda, que va onzè de Segona Catalana, visita el Cassanenc, que és vuitè amb dues victòries més. Els de Bru Rovira volen recuperar les bones sensacions obtingudes la jornada passada amb la victòria contra el Granollers 70-56. El partit és diumenge a les 18.45 hores.

Finalment, l'Adepaf de Jordi Marull, a Tercera Catalana, i que amb vuit victòries és vuitè, després d'una bona ratxa de resultats, sobretot a casa, juga a la pista de CEB Girona (diumenge a les 18 h), tretzè classificat. En el retorn a la categoria, una victòria els podria catalpultar cap a la setena posició.

El femení, juga una altra lliga.

El sènior femení del Vilafant, de Segona Catalana, rep el Granollers, dissabte a les 17.45 h, per trencar la mala ratxa de resultats dels últims partits que els ha portat a la sisena posició, després d'arribar a liderar el grup. Les de Jordi Mallorquí estan complint amb escreix l'objectiu de consolidar-se a la categoria en el seu segon any.

A Tercera Catalana, en el grup per pujar a Segona, l'Escala juga a la pista de Vedruna Palamós per seguir invicte (15 de 15). Evidentment són líders del seu grup i si res no canvia tenen l'objectiu de pujar de categoria ben encaminat. les segueixen de ben aprop les noies de Roses, que només han perdut contra les escalenques i que també mantenen el pols de l'ascens.