El Peralada-Girona B ha canviat la cara en aquesta segona volta amb l'entrada de Chicho i el diumenge es va situar en zona de permanència després de superar, amb més patiment del previst, el cuer de Segona B (2-1). El Deportivo Aragón, filial del Saragossa, acumulava sis derrotes consecutives i va vendre cara la seva pell fins al final.

Els peraladencs es van avançar amb un gran gol per l'escaire de Serrano a la segona part, els aragonesos van igualar poc després i quan quedaven cinc minuts Xavi Boniquet, que acabava d'entrar, va col·locar el 2-1 amb un llançament de falta amb la cama esquerra que va passar per sobre de la tanca.

Els altempordanesos, que recuperaven el sancionat Bambo Diaby a l'eix defensiu, però que seguien amb Eric Montes lesionat, són 15ns, però tenen els mateixos punts que el Formentera, en zona de play-out, i només un de coixí respecte al Llagostera, primer equip que baixaria.

De nou a casa, contra l’Hèrcules

Després de tres victòries consecutives com a local, el Peralada-Girona B tornarà a jugar a casa a la propera jornada, aquest diumenge (12 h) davant l'Hèrcules, equip alacantí que ha canviat dos cops d'entrenador enguany i que només ha guanyat un dels últims vuit partits.