El Navata, amb sis gols de Carlos López en el camp del Selvatans (4-10), ha ampliat a quatre punts el coixí que té en el lideratge de Quarta Catalana després de l’ensopegada del Cabanes. Els nois de Fran Lara no van poder passar de l’empat al camp del Llers (1-1) i ara veuen com el Portbou, que ve com un coet, l’ha atrapat a la segona posició, que també dona l’ascens directe a Tercera Catalana. El conjunt que entrena Jose Garcia es va desfer de l’Espolla (1-2) en el duel entre els tercers classificats i es presenten com un candidat ferm a fer ombra al Navata i Cabanes: coincidint amb el reforç de Roger Torquemada, han sumat 28 dels últims 30 punts.

En quarta posició, i sense fer soroll, ha despertat l’Armentera de Carles Britos, que va encadenar la quarta victòria seguida al camp del Vilajuïga (1-4).

L’Espolla retoca la plantilla

L’Espolla, reforçat amb els dos punts de més que ha guanyat al Col·lectivitat Boliviana en els despatxos, va apuntalar la plantilla durant l’aturada de la competició per Carnaval. En el capítol d’altes han arribat el porter Eder Sánchez, ex del Vila-sacra que ara estava en el Sant Miquel de Fluvià, i amb l’ofensiu David Moncada, que estava sense equip. Sánchez, tot i ser porter, actuarà de jugador, si bé a la porteria els espollencs han patit la baixa de Ricard Jubany, que ha anat al Vila-sacra B.