En la jornada del cap de setmana els tres representants altempordanesos de Segona Catalana van estrenar, curiosament, un porter: Xavi Gallego (l’Escala), Cristian Raño (Marca de l’Ham) i Edu Cortés (Roses). Els escalencs han hagut de canviar el porter titular després de la lesió de Joan Ureña, que estarà com a mínim un mes més de baixa per una afectació en el menisc. Davant aquest contratemps, Ricard Ferrer, el tècnic escalenc, va moure fitxa amb l’arribada de Gallego, que estava sense equip i amb qui havia coincidit a la plantilla del Figueres a la temporada 2010/11.

Gallego havia deixat la Unió al final del curs passat després de disputar 22 partits a Tercera Divisió i també ha jugat en el Peralada, la Jonquera, Banyoles i Esplais. El seu debut va ser immillorable el diumenge passat al camp del Tossa de Mar (0-1) ja que amb 0-0 i abans del solitari gol d’Adrià Serra, va aturar un penal.

Edu Cortés debuta amb el Roses

Per la seva part, el Marca de l’Ham va sorprendre l’Abadessenc (0-1) amb un solitari gol d’Adri Ceballos i en el debut de Raño, que prové del Sant Pere Pescador i té passat en el Roses i Sant Miquel. Mentrestant, qui segueix sense aixecar el cap és el Roses, que va patir la quarta derrota seguida a Cassà (3-0), en l’estrena d’Edu Cortés, fitxat de l’Agullana en aquest febrer.