L'holandès Sven Kramer es va proclamar ahir campió de patinatge de velocitat en la distància de 5.000 metres per tercera vegada consecutiva a la segona jornada de competició en els Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang (Corea), en què el nord-americà Redmond Gerard, amb el seu or en slopestyle, es va convertir en el segon guanyador més jove en una cita olímpica hivernal.

Amb 19 anys, la francesa Perrine Laffont també es va emportar la seva primera medalla daurada en uns Jocs a la prova d'esquí acrobàtic i va obrir el palmarès per al seu país. Després d'ella es van penjar també una medalla la canadenca Justine Dufour-Lapointe i la kazakh Yulia Galysheva, segona i tercera en la prova.

A més, el noruec Simen Hegstad Krüger es va adjudicar la medalla d'or en concloure primer la prova de 15 + 15 quilòmetres de skiatló amb una marca de 1:16:20, per davant dels seus compatriotes Martin Johnsrud Sundby, plata (01:16: 28), i Hans Christer Holund, bronze (1: 16: 29.9). L'espanyol Imanol Rojo només va poder acabar en la posició número 49.

En la prova de 10 quilòmetres esprint, l'alemany Arnd Peiffer es va adjudicar la medalla daurada gràcies a la seva marca de 23: 38.8, que li va valer per imposar-se sobre el txec Michal Krcmar i l'italià Dominik Windisch, que van completar el podi a quatre i set segons, respectivament.

Finalment, l'austríac David Gleirscher es va proclamar campió de luge després que el favorit, l'alemany Felix Loch, fallés en l'última baixada i es quedés sense pujar al podi. Mentrestant, Chris Mazdzder es va convertir en el primer medallista nord-americà en la modalitat amb un argent, i el bronze va ser per a l'alemany Johannes Ludwig.