El jugador del Barcelona Gerard Piqué ha renovat avui amb el club blaugrana fins a l'any 2022, en un acte en el qual no ha evitat els temes polítics. Preguntat sobre l'actual situació política a Catalunya, el central ha recordat la seva petició d'abans de les eleccions del 21 de desembre. "Vaig dir abans de les eleccions que m'agradaria que es respectessin els resultats, i el resultat no està sent respectat", ha lamentat.

No es veu, però, fent una carrera política quan deixi de ser jugador de futbol. "Els polítics no es mullen mai. Depèn del que sigui, però els polítics es mullen poc, no crec que tingui futur. I si fos president del Barça tampoc seria un a l'ús, serà atípic també. Em moc per la motivació, ho veurem quan em retiri ", ha comentat el defensa blaugrana, que ha manifestat que la seva única intenció en renovar amb el Barcelona fins a l'any 2022, quan tindrà 35 anys, és perquè sent que "és el Barça o res", subratllant que si el club no li hagués ofert la renovació s'hauria plantejat "potser" penjar les botes al final del present contracte.

"Espero que seguim sent així de competitius fins que em retiri. Ara mateix no tinc il·lusió d'anar a cap altre lloc, és el Barça o res. Veurem al final del contracte com estic de cap, més que de físic, i espero seguir quants més anys possible al Barça ", va augurar Piqué aquest dilluns a la roda de premsa de presentació de la seva renovació.

El català, que complirà 31 anys el proper 2 de febrer, va deixar ben clar que la seva única oferta va ser la del Barça perquè no tenia intenció de buscar-se un lloc en cap altre lloc, ni d'escoltar a cap altre club. I, un cop renovat fins al 2022 amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros, encara confia que aquesta no sigui l'última renovació.

"Estic molt, molt feliç de celebrar el meu renovació. Espero que no sigui l'última, però ho veurem en un futur. Si compleixo el contracte seran 14 anys com a professional al Barça, més 6 o 7 anys més en les inferiors, tot un vida. He estat culer des que vaig néixer, és la meva casa i el club de la meva vida ", es va sincerar.