El sènior masculí de l'Escala juga aquest cap de setmana contra el Ramon Llull, rival directe per la lluita per la permanència, amb només una victòria més que els d'Albert Clopés. La cita és a les 19.15 hores de dissabte a l'Escala on els locals buscaran repetir la victòria aconseguida a l'anada (58-63). En cas de perdre, els escalencs, que són quinzens, es complicarien molt la vida i veurien més complicada la salvació matemàtica a Primera Catalana.

El Vilafant, per la seva banda, rep el cuer de Segona Catalana, el Sant Feliu, i els de Bru Rovira volen aconseguir un triomf que els permeti recuperar les bones sensacions que en els darrers partits han perdut. Els vilafantencs són desens amb set victòries i tenen la zona de «play-off» de descens a una victòria.

Finalment, a Tercera, l'Adepaf de Jordi Marull busca el triomf contra el Torroella a casa que els permeti respirar i allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Els figuerencs venen de perdre de manera clara a la pista del Santjoanenc (69-54).