El Barça ha aconseguit arribar a la final de la Copa del Rei, on s'enfrontarà al Sevilla, després de guanyar 2-0 al camp del València, aquest dijous en la tornada de les semifinals del torneig del KO.

El brasiler Philippe Coutinho, fitxatge estrella del Barça, ha marcat el seu primer gol com a blaugrana, acabant una passada de Luis Suárez gairebé sense angle (minut 49), abans que Ivan Rakitic anotes el 2-0 (82).

L'equip blaugrana, que ja havia guanyat 1-0 en l'anada, suma la seva quinta final consecutiva de la Copa del Rei, on s'enfrontarà el 23 d'abril al Sevilla.

Leo Messi ha tornat a ser el catalitzador del joc ofensiu d'un Barcelona que ha controlat el partit a Mestalla.

L'equip local ha optat per tancar-se i aixecar un mur per l'interior buscant impedir les entrades de Messi i l'adreça d'Andrés Iniesta, i sortir al contraatac.

Després del descans, el tècnic blaugrana Ernesto Valverde ha donat entrada a Coutinho per un André Gomes poc afortunat. Els canvis han donat més velocitat al joc, fins al punt que Coutinho, amb només cinc minuts sobre el terreny de joc, ha marcat el seu primer gol amb la samarreta blaugrana.

La gran oportunitat per als locals ha arribat al 75 quan Carlos Soler ha tirat un pilota a la zona petita a Gayá, que a la boca de gol ha vist com Cillessen treia el cap, fent la parada de la nit.

En una contra ràpida, Rakitic ha aprofitat una passada de Luis Suárez per per posar el 2-0 definitiu (m. 82).

La victòria fa que el Barça arribi a una nova final de la Copa del Rei, en què s'enfrontarà el proper 21 d'abril al Sevilla en una seu encara per decidir.