El Reial Madrid ha fet un pas enrere aquest dissabte a l'empatar (2-2) davant el Llevant al Ciutat de València. Els blancs venien de millorar la seva imatge i recuperar certa confiança amb mitja lliga perduda sense oblidar l'assenyalat duel davant el PSG.

Els de Zinédine Zidane han jugat amb prou feines 10 minuts. Els que ha trigat a posar-se per davant amb un gol de Sergio Ramos. Després ha arribat la desconnexió i el tirar per terra les bones sensacions davant el Depor i, sobretot, a Mestalla. El Llevant, molt tocat i en caiguda lliure cap al descens, ha enxampar a plaure el desconcert del Madrid i ha empatar en dues ocasions als blancs.

Amb més del 75% de possessió en 45 minuts, els de Zidane han tirat tres xuts a porta i el Llevant, amb una fe progressiva, ha aconseguit l'empat en el minut 42 per mitjà de Boateng.