L'atletisme local femení va tornar a demostrar, el diumenge a Sabadell en pista coberta, el seu bon estat i quatre competidores van pujar en el podi en el Campionat de Catalunya sub-23. En primera posició va quedar Lluïsa Mitjà, atleta figuerenca del Barça que es va penjar la medalla d’or en els 400 metres llisos. Preparada en el CA Figueres, Mitjà, de 20 anys, venia de guanyar el Campionat de Catalunya de Clubs .

Gardella, a les portes del podi

Qui també va marxar de Sabadell amb medalla van ser tres atletes que es preparen en el CA Ventalló i que defensen els colors del Lleida UA. En 60 metres tanques Patricia Ayuste, de 21 anys, va quedar segona, just davant de l’escalenca Àfrica Radsma, de 19. A les portes del podi va quedar-s’hi la figuerenca Llum Gardella (L’Hospitalet). D’altra banda, la ventallonina Lydia Ayuste (19 anys), va arodonir la jornada amb la medalla de plata en salt d’alçada.

La propera competició que correran serà el Campionat de Catalunya absolut, aquest diumenge.