La rosinca Anna Jòdar va tornar a vèncer per segon any consecutiu en el concurs de triples de l’Allstars de Copa Catalunya femenina, celebrat a Sabadell diumenge passat. Formada a les categories inferiors del Club Bàsquet Roses, i actual jugadora del GEiEG GVC Gaesco, Jòdar va fer fins a 13 punts a la final -amb tres bàsquets de valor doble- contra una gran rival, Sonia Pascual, de l’Unilever Viladecans BF.

A més a més, l’escorta altempordanesa, de 22 anysm va disputar una mica més de 12 minuts del partit de les estrelles de Copa Catalunya amb l’equip blanc, i va anotar quatre punts en la derrota contra l’equip blau per 56-72.

L’MVP del partit va ser l’americana Judy Jones, de l’equip blau i del Mataró Parc Dori Dori Boet, amb 13 punts, set rebots i un total de 19 de valoració.

Les jugadores van ser escollides segons una votació que van fer els diferents entrenadors de la categoria durant el passat mes de desembre.

Classificades per la fase d’ascens

Jòdar va tenir un cap de setmana rodó ja que amb el GEiEG GVC Gaesco s’ha classificat per la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 a falta de tres jornades per acabar la primera fase. Amb deu victòries i només quatre derrotes les gironines són segones del grup 1.

La fita la van aconseguir gràcies a la victòria davant el Sant Nicolau (33-62). No obstant això les noies buscaran acostar-se encara més a les líders, el Cerdanyola, en el duel que les enfrontarà dissabte que ve a casa.