La Quarta és de bojos i entre el líder i el sisè només hi ha sis punts. El Cabanes ha tornat a agafar el comandament, però provisionalment ja que el Navata, té un duel pendent contra l’Espolla (2 de febrer), també candidat a pujar que va perdre un partit, a l’Armentera (2-0), gairebé una volta després.

Els navatencs es van deixar la primera plaça davant un Cadaqués (2-2) que dos dies abans havia estat incapaç de guanyar el Sant Llorenç (0-0). Els de Manel Cabezos dominaven 2-0, però els cadaquesencs van igualar amb un doblet en el darrer quart d’hora de Lluís Garcia. Per la seva part, el Cabanes torna a respirar després de superar el Vilafant (6-4) amb intercanvi de cops entre els davanters: Txus Quintos va anotar un trio i recupera el pitxitxi i Dani González va firmar un pòquer per als de Chicho.

Torque rellança el Portbou

Si hi ha un equip que ve per darrere amb autèntica dinàmica positiva és el Portbou gràcies a la figura d’un futbolista, Roger Torquemada. Just abans que l’ex del Figueres fitxés per l’equip del seu poble, al novembre, els portbouencs havien patit tres derrotes en els últims quatre partits. Des de la seva arribada, el Portbou ha guanyat sis dels últims set enfrontaments, cedint com a màxim un empat amb el líder Cabanes.