La 18a edició del torneig de futbol base MIC-Mediterranean International Cup serà del 28 de març a l´1 d'abril del 2018 a la Costa Brava, i l´Alt Empordà comptarà amb més seus que mai. Els organitzadors han explicat a les últimes setmanes que tenien la voluntat d´expandir-se cap a la zona nord de la Costa Brava i consolidar-se a l´Alt Empordà, i més quan en el MICFootball d´enguany hi haurà dues noves categories, cadet de primer any i infantil de primer any.

De moment, el MIC ja va anunciar el novembre que Figueres seria la principal novetat i l´Escala s´hi mantindrà una temporada més. A més, tot apunta que dos camps de futbol més de la comarca, Bàscara i Empuriabrava, també veuran les promeses de futbol per Setmana Santa.

Fins ara, només l´Escala -seu de partits alevins- hi era representada i ara, si tot va bé, un total de quatre complexos altempordanesos també hi seran. Figueres serà l´epicentre del MIC, ja que l´Estadi de Vilatenim acollirà la inauguració -el dimecres 28 de març- i algunes finals -diumenge 1 d´abril-, compartint privilegi amb Palamós. Bàscara, que ja ha estat supervisada pels organitzadors, també serà en el MIC amb l´infantil de l´EF Tramuntana i l´Aeròdrom d´Empuriabrava podria rebre jugadors de categoria cadet.