El Figueres perd a casa el que està guanyant a fora després de patir, aquest diumenge, la tercera derrota consecutiva a Vilatenim davant el Vilafranca del Penedès (1-3). Els nois que entrena Damià Abella i Aitor Yeto han vist com, tal com havia passat amb el Sant Andreu i l'Horta, el rival els aixecava el marcador favorable. El partit havia començat d'allò més bé per a la Unió ja que el pitxitxi figuerenc Xavi Ferrón ha aprofitat, en el minut 9, una assistència de Ferran Grau per situar l'1-0 i marcar el seu vuitè gol del curs després de perdre's el darrer duel a Palamós.

Els altempordanesos tenien baixes a darrere, com les del sancionat Albert Canal o la de David Payan, que ha marxat per motius personals. A més, en el minut 83 Toni Cunill ha estat expulsat i es perdrà el proper partit a Vilassar. Quan el Figueres s'ha quedat amb deu jugadors el Vilafranca ja havia capgirat el marcador mitjançant Víctor Oribe (41'), Aday Benítez (49') i Arnau Gaixas (60').

Vuit derrotes a casa

Amb aquest 1-3, els figuerencs ja han encaixat vuit derrotes a casa, una xifra que només iguala el cuer Gavà. L'equip blanc-i-blau és 15è de Tercera Divisió, a 12 punts del descens directe abans de visitar el penúltim, el Vilassar de Mar, el diumenge que ve (12 h).